Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption 2

Rykte: Red Dead Redemption 2 får Battle Royale-modus og mer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rockstar er kjent som et av studioene som klarer å holde detaljer om spillene sine ganske hemmelig, uten nevneverdige lekkasjer. Av og til er det likevel noe som smetter seg gjennom veggene eller som i alle fall enkelte hevder har sneket seg gjennom. Nå er det nemlig tid for Red Dead Redemption 2-rykter.

TrustedReviews hevder at de fikk fingrene i noen konfidensielle dokumenter i august, men at de har ventet med å offentliggjøre detaljene siden de ville sjekke om dokumentene var ekte eller ei. Etter at flere skjermbilder skal ha overbevist dem nylig er det nå klare for å avsløre detaljene.

For det første hevder de at tre av modusene i online-delen av spillet vil være "Battle Royale", "Revive and Survive" og "Money Grab". Førstnevnte kan vel alle tenke seg hva er i disse tider, mens Revive and Survive høres ut som Team Deathmatch og Money Grab er en slags variant av Capture the Flag.

Dokumentene hevder også at RDR 2 vil fortsette Rockstar sin trend ved å gi oss stadig dypere og mer engasjerende historier. Blant annet skal det nå være mulig å ta ulike valg i enkelte sekvenser, noe som visstnok skal føre til at historien utvikler seg annerledes. Vi skal helle ikke glemme at dette utviklerstudioet er kjent for å skape engasjerende verdener hvor man kan finne på mye rart utenfor historien også. Her skal vi tilsynelatende få prøve oss på ulike våpenutfordringer, lete etter gull, fiske, gjete dyr, samle urter og andre ressurser for å lage ting, selvsagt spille poker og mye mer.

Det skal også være mulig å spille gjennom hele spillet i førstepersons perspektiv, samtidig som Dead Eye-funksjonen har blitt forbedret ved å blant annet la oss tyde spor og lignende ala. The Witcher 3: Wild Hunt, Hitman, Batman: Arkham-serien og fler.

Nå liker ikke jeg å skrive om rykter jeg ikke har fått bekreftet selv, men dette gjør jeg i hovedsak bare for å sette fantasien deres i gang. Jeg vil nemlig veldig gjerne hva dere ønsker å se i Red Dead Redemption 2. Hva må forbedres, og hva ønsker du skal implementeres?

Red Dead Redemption 2

Relaterte tekster



Loading next content