Norsk
Gamereactor
nyheter
Dark Souls: Remastered

QLOC jobber visstnok på Dark Souls-remasteren

Og de har etter sigende gjort det en godt stund.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige uke ble det bekreftet at Dark Souls: Remastered kommer i mai, og nå hevder en rapport at QLOC hjelper til på denne utgaven av spillet.

Laura Kate Dale, som tidligere har rapportert at denne remasteren er på vei, sa på Twitter at: "The PS4, Xbox One and PC versions of Dark Souls Remaster are, to some major degree, being worked on by QLOC. FromSoft may be doing some work, but certainly not all of it," og at hun stoler mer på sine kilder enn andre kilder.

Hun sier videre i en annen tweet at "QLOC have been working on Dark Souls Remastered for almost a year in one capacity or another, this is not a team brought in last min for small stuff."

Tror du det stemmer at QLOC jobber på spillet?

HQ
Dark Souls: Remastered

Relaterte tekster

4
Dark Souls: Remastered til SwitchScore

Dark Souls: Remastered til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Silje har igjen begitt seg ut i Dark Souls sin utilgivelige og brutale verden. Denne gangen har hun prøvde å holde seg i live på T-bane, trikk og tog. Hvordan har det gått?

5
Dark Souls: RemasteredScore

Dark Souls: Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Nok en gang har Silje sittet i timevis og "svettet" Dark Souls. Denne gangen var spillet litt penere å se på, og de endringene som har blitt gjort, var utrolig tilfredsstillende.

Gamereactors store julekalender - Luke 1

Gamereactors store julekalender - Luke 1

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Da har tiden endelig kommet! Vi kan ønske velkommen til Gamereactors julekalender hvor vi den neste måneden kommer til å by på en rekke spill og spillrelatert stæsj. I...

1
Dette er historien i Dark Souls

Dette er historien i Dark Souls

NYHET. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Har du noensinne undret høyt for deg selv: "Hva er egentlig historien i Dark Souls?" Da er du ikke alene, for selv om det definitivt finnes en historie i From Software...



Loading next content