Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 5

Far Cry 5 blir større på alle områder

I denne nyeste traileren avslører utviklerne at de aldri har hatt flere karakterer, samtidig som de viser både mer action, dyreliv og kaoset som blir til sammen med andre spillere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Far Cry-serien har alltid vært kjent for å blande store, åpne verdener med flott grafikk og actionfylt gameplay. Far Cry 5 vil tydeligvis ta alt dette til et nytt nivå.

Ubisoft har nemlig gitt oss en ny video hvor spillets "creative director" Dan Hay og "associate producer" Philippe Fournier tar for seg flere av aspektene i spillet. Blant annet kan de fortelle at tidligere spill i serien som regel har hatt omtrent tjue karakterer i seg, mens de med et raskt overslag regner med at Far Cry 5 har mer enn sekstifem. Vi får også høre hvilke dyr de helst ikke vil møte på i spillet, og hvor moro de synes det å spille sammen er. Alt dette pakket inn noen eksplosive gameplayklipp.

Hva gleder du deg mest til i Far Cry 5?

HQ
Far Cry 5

Relaterte tekster

9
Far Cry 5Score

Far Cry 5

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik og Terje har tatt turen til Montana for å herje rundt i Hope County og jakte på kultmedlemmer, sette i gang eksplosjoner og rigge borgermestervalg.



Loading next content