Norsk
Gamereactor
nyheter
Fe

Sjarmerende Fe kommer i februar

EA liker tydeligvis å slippe Originals-spillene sine i årets andre måned.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter at Electronic Arts ble roset for å satse på mindre spill med blant annet Unravel bestemte selskapet seg for å satse litt mer på å hjelpe små utviklerstudioet. Et av de første resultatene av dette de viste frem var svenske Fe, et spill hvor vi blir venner med andre dyr ved å blant annet synge til dem. Nå er tiden snart inne for å se hvordan sluttresultatet er.

EA kan nemlig avsløre at Fe slippes til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch den 16. februar. Noe mer nytt en det ønsker de ikke å si, så da slenger vi like godt inn en av trailerene vi fikk i fjor også.

HQ
Fe

Relaterte tekster

1
FeScore

Fe

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Det er ikke til å stikke under en stol at Suzanne har gledet seg til Fe, helt siden hun første hørte om det. Men har spillet greid å leve opp til forventningene hennes?

0
Klokken 16 på GR Live: Fe

Klokken 16 på GR Live: Fe

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Sent i går kveld kunne Suzanne endelig offentliggjøre anmeldelsen vår av Zoink sitt vakre Fe, og man kan vel trygt si at hun liker spillet veldig godt. Det er dog ikke...

0
Fe

Fe

FORSPILL. Skrevet av Andreas Blom

De siste to årene har Zoink Games jobbet med det atmosfæriske Fe, og Gamereactor ble invitert til studioet i Stockholm for å ta en titt.



Loading next content