Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

GTA Online slår spillerrekord fire år etter lansering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Starten til GTA Online var litt turbulent, med ustabile servere blant annet, men det ble raskt en kjempe innenfor spillindustrien, og sikret seg millioner av spillere hver måned. Rockstar var raskt ute med å svare på populariteten til flerspillerdelen ved å legge planer for enspillerutvidelsene på is, og heller fokusere på mer innhold til flerspillerdelen. Nå ser det ut som det har lønnet seg.

Rockstar kunngjorde nylig på den offisielle bloggen deres at de slo rekorden for antall spillere i GTA Online i forrige måned.

"From wild Special Vehicle Circuit and Transform Races, to illicit new revenue opportunities for your Organization in Gunrunning and Smuggler's Run, to saving the world with your crew in The Doomsday Heist, and so much more - 2017 was the biggest year of GTA Online yet, capped off by an epic December that saw more players in the game than ever before."

I tillegg har Lampadati Viseris med V8-motor, som du kan se bilde av nedenfor, blitt offentliggjort og er nå tilgjengelig i spillet.

Hva synes du er det beste med GTA Online?

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content