Norsk
Gamereactor
nyheter

Har Microsofts nye Achievements-system blitt avslørt?

Vi vil deles inn i ulike nivåer og belønnes med lootbokser.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I august kunne Microsofts Mike Ybarra fortelle at de ønsket å endre Achievement-systemet slik at de som ikke spiller mange spill, men i stedet spiller flerfoldige timer av det samme hele tiden, også vil belønnes på en måte. Nå har vi kanskje fått vite hvordan dette vil fungere.

Windows Central, de samme som intervjuet Ybarra i fjor, hevder nemlig at Microsoft tester noe de kaller et "Career"-system for Xbox Live. Her vil spillerne kunne øke i nivå (slik som PlayStation gjør det) og få prestige-rangeringer. Akkurat dette høres jo ikke særlig banebrytende ut, men det som derimot gjør det er at man vil kunne få belønninger og spesielle utfordringer. Dokumentene de har sett nevner at spillerne vil få spesielle "Quests". Disse vil blant annet handle om å spille spesifikke spill. Ved å fullføre disse vil man belønnes med ekstra erfaringspoeng og lootbokser som inneholder nye kosmetiske gjenstander til det nye Avatars-systemet. Man vil også få slike lootbokser ved å tjene nok erfaringspoeng (som blant annet bestemmes av antall timer man spiller), men disse spesielle utfordringene vil visstnok belønne oss med en boks for hver gang vi fullfører oppdraget.

Foreløpig har de ikke hørt noe om at man kan kjøpe lootbokser for ekte penger, men det er fortsatt for tidlig å si om dette vil være tilfellet i det eventuelle sluttresultatet også.

Til slutt er det viktig å nevne at dette systemet ikke vil erstatte Achievements, men i stedet fungere sammen med det. Blant annet vil man få erfaringspoeng for Achievements-poengene man har også.

Windows Central vet fortsatt ikke om dette er noe Microsoft faktisk utvikler aktivt eller bare ser litt nærmere på for øyeblikket, så det er greit å ta alt dette med en klype salt foreløpig. Det høres uansett interessant ut, for håndterer Microsoft lootboks- og erfarings-systemet godt nok er det ikke tvil om at dette vil være spennende tilskudd. Er du ikke enig?

Har Microsofts nye Achievements-system blitt avslørt?


Loading next content