Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Noen gjenskaper hele Middle-Earth i Minecraft

Det er himla imponerende!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det hendte i de dager at jeg gjennomførte min sedvanlige surfingsrunde på Imgur, og kom over et særdeles imponerende billedgalleri av Tolkiens verden som har blitt gjenskapt i Minecraft! Prosjektet har pågått siden 2010 (og holder fortsatt på) og ble startet av en gjeng entusiaster som holder til på Minecraft Middle-Earth. Der holder de avstemninger over hva som er det neste som skal bygges, og eventer hvor folk kan bli med på serveren og samarbeide om å bygge ting fra Tolkiens verden. Noen ganger samarbeider de om å bygge en spesifikk ting, som Mines of Moria, mens andre ganger bygger de mer generelle ting som landsbyer.

Så langt har de blant annet mekket Bag End, Rivendell, Osgiliath, Edoras, Helm's Deep, Minas Tirith og Pelargir. Det neste som står på byggeagendaen er Durin's Tower. Jeg har inkludert noen av bildene under her, men hvis du er nysgjerrig kan du sjekke ut hele bildegalleriet her (link)!

Hva synes du om arbeidet deres? Kunne du tenke deg å bli med?

Minecraft
Bag End // https://www.mcmiddleearth.com/
Minecraft
Rivendell // https://www.mcmiddleearth.com/

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...



Loading next content