Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Wildlands

Bekjemp Predator i Ghost Recon: Wildlands

I morgen kan du jakte ned en "ugly motherf*****".

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har gjort en god jobb med å videreutvikle Ghost Recon: Wildlands siden spillet ble lansert i mars, og i går kunne de erte oss med at det ville komme noe nytt til spillet iløpet av kort tid. Da fikk vi en trailer som blant annet hadde infrarøde kamera og en velkjent klikkelyd. De fleste regnet med at det var snakk om Predator fra de klassiske filmene, og nå kan det franske studioet bekrefte det.

I morgen starter det en spesiell aktivitet hvor du og/eller vennene dine kan prøve å beseire den velkjente skapningen. Lykkes dere med dette vil dere belønnes med den ikoniske masken. Du kan også kjøpe en rekke nye ting som er inspirert av filmen, deriblant nye nærangrep og våpen. Du kan også få en ny multiplayerskin som er inspirert av Arnold Schwarzenegger, så her er det mye moro for fans av filmene. Du kan se noe av dette i traileren under.

HQ
Ghost Recon: Wildlands

Relaterte tekster

Ghost Recon: WildlandsScore

Ghost Recon: Wildlands

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ghost Recon-serien gir oss et helt land å utforske, noe som både forsterker noen av mekanikkene vi allerede likte samtidig som det også bringer tilbake gamle synder...



Loading next content