Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Vi sammenligner Destiny 2 i 1080p på PC og PS4

Ser du forskjellen?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Juan A. Fonseca fra Gamereactor i Spania har spilt MYE Destiny 2 på PS4... helt til det kom ut på PC. I videoen under tar han med seg sin Guardian til forskjellige stder og deltar i forskjellige aktiviteter på både PC og PS4 og sammenligner situasjonene side ved side sånn at du kan se forskjellen på de to versjonene.

Gameplay på PlayStation ble tatt opp med 1080p30 på en standard PS4, mens på PC-versjonen ble gameplay tatt opp med 1080p60. Ta en titt på videoen nedenfor og sammenlign resultatene fra introen til spillet, The Tower, i Nessus og mens han kjører en Sparrow gjennom European Dead Zone:

HQ

Den største ulempen med konsoller, sammenlignet med PCer, er at de er låst til 30 FPS, noe som gir PCer en klar fordel, spesielt med tanke på bildekvalitet og LOD. PC-versjonen har også helt klart bedre teksturer, modeller og skygger, samt bedre lyssetting og renderdistanse. Følg med i videoen for å se om du kan få med deg dette, i tillegg til mindre forskjeller i for eksempel farger.

Juan spilte Destiny 2 på en HP OMEN 880-023ns, med specsene som blir vist i videoen, og alle instillinger på maks.

Hva synes du om sammenligningen?

Destiny 2Destiny 2

Relaterte tekster

0
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Destiny 2 er på vei inn i det andre året sitt. Kim har spilt nesten 90 timer med Forsaken og er klar til å avsi sin dom...

6
Destiny 2Score

Destiny 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Kim elsket Destiny, så han hadde enorme forventninger til oppfølgeren. Heldigvis mener han at spillet virkelig leverer.



Loading next content