Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Twilight Princess

Wii-spill på vei til Nvidia Shield i Kina

Wii-spill til Switch kan vel ikke være langt etter?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dette virker kanskje litt merkelig for vestlige Nintendo-fans, men det har blitt offentliggjort at Wii-spill kommer til å bli tilgjengelig på Nvidia Shield i Kina. Resetera-bruker ZhugeEX (industri-insider Daniel Ahmad) var førstemann til å rapportere nyheten (på engelsk) om avtalen som kommer til å gjøre spill som Super Mario Galaxy, The Legend of Zelda: Twilight Princess, New Super Mario Bros. Wii, og Punch-Out! tilgjengelig på Nvidias 4K spillmaskin når den lanseres i Kina. Partnerskapet mellom Nintendo iQiyi (en videotjeneste med over 500 millioner (!) månedlige brukere), og Nvidia kan nok virke litt merkelig for noen som ikke er kjent med det kinesiske markedet - et marked som er notorisk vanskelig for utenlandske selskaper å komme inn på med mindre de har en kinesisk samarbeidspartner.

Det er usannsynlig at denne avtalen om å få Wii-spill i HD til Nvidia Shield kommer til å nå utenfor Kinas landegrenser, men noen mener det er et hint om at Wii og Virtual Console-spill endelig er på vei til Switch (Switch og Nvidia Shield har veldig lik maskinvare). Nintendo er jo kjent for å gjøre uforventede ting, så hvem vet?

Hva tror du?

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Relaterte tekster

5
Zelda: Twilight Princess 3D var en spøk

Zelda: Twilight Princess 3D var en spøk

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis du er en av de som har sett The Legend of Zelda: Twilight Princess 3D bli nevnt flere steder på nettet denne helgen, så kan vi nå informere om at det hele var en...



Loading next content