Norsk
Gamereactor
nyheter
Hidden Agenda

Vinn et år med PlayStation Plus

Og vi har bare et par spørsmål om det nye mobilinitiativet til PlayStation du må svare på.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På E3-messen kunne Sony avsløre et nytt initiativ hvor man kan bruke mobilen sin til å kontrollere PlayStation 4-spill som er spesielt laget for det. Hovedpoenget med dette er å gjøre spillopplevelsen mer sosial ved å gjøre det lettere å spille mot eller sammen med venner i samme rom. Selve spillene lastes nemlig ned på konsollen din, mens besøkende venner bare trenger å laste ned en gratis applikasjon på mobilen sin for å kunne delta på ulike måter.

Her snakker vi om å stemme på hva en figur skal gjøre i det historiefokuserte Hidden Agenda, konkurrere i quiz-spillet Knowledge is Power, eller svare på artige spørsmål om vennegjengen din i That's You! (som forøvrig er gratis for PlayStation Plus-medlemmer). Personlig har jeg prøvd Hidden Agenda og That's You!, og synes begge to kan være veldig underholdende sammen med vennegjengen på sosiale sammenkomster. Derfor ønsker jeg å få tjenesten mer ut i rampelyset, og hva passer vel da bedre enn beskrivelsen over og en konkurranse?

Svarer du riktig på spørsmålene under i kommentarfeltet er du med i kampen om to PlayStation Plus-medlemskap på ett år hver. Lykke til.

Hva heter den overnevnte tjenesten?
A) PlayLink
B) PlayThing
C) PlayStream
D) PlayDate

Hvilke tre spill som bruker denne lanseres på onsdag?
A) Erica, Frantics og Poke
B) Hidden Agenda, Singstar Celebration og Knowledge is Power
C) Halo Touch, Super Mario Fun og Sonic Cash
D) The Walking Dead, Buzz og PlayStation Party

HQ
Hidden Agenda

Relaterte tekster

0
Klokken 16 på GR Live: Hidden Agenda

Klokken 16 på GR Live: Hidden Agenda

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Supermassive Games ble et kjent navn for mange for et par år siden da de ga ut Until Dawn, men til tross for suksessen virker det som om Sony har lagt serien på hylla og...



Loading next content