Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 5

Testikkelfestival og roadkill inspirerte Far Cry 5

Krydrer Montana-opplevelsen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en liten stund siden tok vi turen til Ubisoft Montreal for for å lære mer om Far Cry 5, og i dette intervjuet med assisterende 'level design director' Vincent Ouellette finner vi ut av hva de har brukt som inspirasjon for å skape en autentisk Montana-følelse.

"Vi ble gjort oppmerksomme på at de har en greie de kaller Testicle Festival der borte", sier Ouellette.

"De kaller faktisk testikler for Rocky Mountains østers. Det er en stor kultur rundt hele greia, så vi tenkte at hvorfor ikke putte det inn i spillet, enten som et oppdrag eller som et tema av noe slag."

Men det er ikke bare oksetestikler som bidrar med et kulinarisk preg på Montana-opplevelsen i Far Cry 5. Roadkill er også en viktig ingrediens, som Ouellette er veldig fornøyd med at de har inkludert i spillet.

"Folk i Montana viste oss at de er veldig selvstendige, og det finnes mange overlevelseseksperter der, så det å tilberede roadkill som mat er en stor del av den kulturen. Du kan ikke bare la det kjøttet ligge der, du må jo bruke det til noe. Så det er en annen inspirasjonskilde til spillet. Vi tenkte at vi må jo ha et oppdrag eller noe hvor du blir bedt om å ta deg av roadkill eller noe. Det ga veldig mening i de omgivelsene vi har valgt, og vi visste det kom til å bli morsomt å spille det i tillegg. En perfekt blanding."

HQ

Ouellette snakket også om hvor vanskelig den åpne strukturen (spill alle oppdrag i den rekkefølgen du vil, med den partneren du vil - det være seg menneske eller dyr) gjør det å designe oppdrag for spillet.

"Vi må tenke på alle disse forskjellige faktorene, og samtidig sørge for at det er gøy å spille oppdragene i den rekkefølgen man vil, med den partneren man vil."

Far Cry 5

Hva gleder du deg mest til med Far Cry 5? Hvem kommer du til å spille spillet sammen med?

Relaterte tekster

9
Far Cry 5Score

Far Cry 5

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik og Terje har tatt turen til Montana for å herje rundt i Hope County og jakte på kultmedlemmer, sette i gang eksplosjoner og rigge borgermestervalg.



Loading next content