Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: WWII

Condrey: "Mer konkurranse er bedre for spillstudioene"

Vi snakket med en av grunnleggerne av Sledgehammer Games i London tidligere denne måneden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sledgehammer Games lanserte nylig deres tredje CoD-spill, nemlig Call of Duty:WWII. Et spill som har fått særs god tilbakemelding så langt. På et spillevent i London fikk vi sjansen til å slå av en prat med en av grunnleggerne av Sledgehammer, Michael Condrey, og en av tingene vi snakket om var nyheten om at Visceral Games legges ned.

Condrey var 'lead director' på Dead Space i 2008, så vi spurte ham om hva han tenker om situasjonen:

"For meg så har mine åtte år hos Activision og Sledgehammer Games, vært den beste tiden i min karriere" sa Condrey stolt.

"Jeg kunne ikke vært mer glad for å få jobbe med Call of Duty, eller for den støtten Activision har gitt oss. Du har aldri lyst til å se at et annet studio feile, spesielt ikke et studio du har jobbet for tidligere, som Visceral. Jeg har enormt mye respekt for det vi drev med der, og jeg var der ganske lenge."

"Jeg mener at flere ordentlig gode spill er bedre for spillerne, jeg mener mer konkurranse er bedre for spillstudioene fordi det presser alle til å yte sitt beste og lage bra spill, og til syvende og sist så er dette alltid en service til fansen. Jeg synes det er mange fantastisk talentfulle folk der ute som prøver å skape noe nytt og gå nye veier i mange forskjellige franchiser som jeg setter pris på. Det kan være det Bungie gjør med D2 [Destiny 2], eller det partnerene våre gjør med Overwatch sammen med Blizzard. Så ja, man vil jo gjerne se at industrien fortsetter å produsere flere spill i verdensklassen for fansen, og jo flere spill jo bedre, så det var veldig trist å være vitne til at Visceral måtte legge ned."

Vi er helt enige; Visceral laget noen fantastiske spill, blant annet Dead Space. Hva synes du om at Visceral måtte legge ned? Og hva synes du om CoD WWII så langt?

Call of Duty: WWII

Relaterte tekster

Call of Duty: WWIIScore

Call of Duty: WWII

ANMELDELSE. Skrevet av Ford James

Støvlene er godt planta på bakken i vårt gjensyn med andre verdenskrig. Har Sledgehammer greid å gjennopplive serien?



Loading next content