Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Destiny 2: Curse of Osiris' Raid-planer er klare

Har du drømt om kortere, men mer utfordrende Raid? Da kan du glede deg til jul.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For et par uker siden kunne Bungie avsløre mer om Destiny 2 sin kommende Curse of Osiris-utvidelse, men ønsket bare å si at det ville komme "mer Raid-innhold". Nå har de lettet litt på sløret om hva dette faktisk betyr.

Det viser seg at det ikke er snakk om et nytt Raid som vi er vant til, men i stedet noe de kaller Raid Lair. Denne vil komme kort tid etter utvidelsen, og vil atter en gang ta oss til Calus sitt skip. Denne gangen er det dog ikke snakk om de samme utfordringene. Oppdraget, kalt Leviathan - Eater of Worlds, vil nemlig ta oss til andre deler av skipet, og dermed by på nye omgivelser, utfordringer, hjernetrimsekvenser, og ikke minst en ny boss. Du vil uansett ikke måtte sette av like mange timer for å fullføre dette, for utviklerne sier at disse oppdragene vil være kortere enn vanlig Raid. Det vil komme et lignende Raid i den andre utvidelsen også, så det virker som om dette er noe studioet vurderer å gjøre fast.

Under den samme streamen kunne de viste frem det nye området som kommer med utvidelsen, Infinite Forest. Eller, det er faktisk snakk om flere steder. Det vil nemlig dukke opp noen nye portaler på Merkur som tar oss til simulasjoner Vexene har laget av de samme områdene portalene finnes i. Du kan se utviklerne utforske noe av dette her.

Hvordan synes du dette høres ut?

Destiny 2

Relaterte tekster

0
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Destiny 2 er på vei inn i det andre året sitt. Kim har spilt nesten 90 timer med Forsaken og er klar til å avsi sin dom...

6
Destiny 2Score

Destiny 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Kim elsket Destiny, så han hadde enorme forventninger til oppfølgeren. Heldigvis mener han at spillet virkelig leverer.



Loading next content