Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Odyssey

Mario blir muligens filmstjerne (igjen)

Studioet bak Grusomme Meg vil lage film av Nintendo-ikonet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Wall Street Journal kan rapportere at Nintendo og Illumination er i ferd med å signere en kontrakt som gir det amerikanske studioet tillatelse til å lage en animasjonsfilm om Super Mario.

Selv om det for øyeblikket kun er snakk om én film, kan kontrakten føre til flere filmatiseringer, ifølge business-nettsiden.

Illumination Entertainment, som lager animasjonsfilmer for Comcast Corp.'s Universal Pictures, er mest kjent for Grusomme Meg-filmene og er ansvarlige for Minions-epidemien som har herjet verden de siste årene.

Super Mario OdysseySuper Mario Odyssey

Mario har ikke vært å se på kino siden den noe uheldige filmen fra 90-tallet, hvor Mario og Luigi, spilt av Bob Hoskins og John Leguizamo, dreiv og rotet rundt i kloakken i New York. Nå ser det ut som Mario kan komme til å gjøre et comeback på storskjermen, noe som ikke er rart med tanke hvor populær den franchisen er.

Synes du de bør prøve seg på en ny Mario-film? Hva kunne du tenke deg å se i en sånn film?

Super Mario Odyssey

Relaterte tekster

Super Mario OdysseyScore

Super Mario Odyssey

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har tatt på seg olabuksen, den rød genseren og hatten, de hvite hanskene, og løsbarten for anledningen. Var det verdt strevet eller er ikke Mario det samme lenger?



Loading next content