Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V har solgt over 85 millioner kopier

Det er mer enn Wii Sports!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Grand Theft Auto V er ikke bare en kjempehit av et spill, det selger også fortsatt jevnt og trutt og dukker jevnlig opp på Topp-10 lister i England, blant annet. Take-Twos inntektsrapport avslører nå hvor mange kopier av spillet som faktisk har blitt solgt.

Spillet har skyflet unna imponerende 85 millioner kopier, hvilket gjør det til, ifølge The NPD Group, tidenes mestselgende spill noensinne!

Som nevnt av GameSpot, betyr det at GTA V har forbigått en annen salgskjempe, nemlig Wii Sports, som solgte over 82 millioner kopier.

Med tanke på de jevne salgstallene kan vi ikke se for oss at GTA V pensjonerer seg med det første, noe som er ganske imponerende for et spill som tross alt er fire år gammelt (det er 75 år i spillindustrialder).

Er du overrasket over at spillet har solgt så mye? Hva liker du best ved GTA V?

HQ
Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content