Norsk
Gamereactor
nyheter
The Walking Dead: The Final Season

Telltale Games gjør kraftige kutt

The Walking Dead-skaperne må si opp en fjerdedel av staben for å kunne overleve.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man kan trygt si at Telltale Games har hatt mye å gjøre de siste årene. Med serier som The Walking Dead, Game of Thrones, Tales from the Borderlands, Batman: The Enemy Within, Guardians of the Galaxy og mer har de virkelig satset hardt på den velkjente, historiedrevne formelen sin. Alle er de enspillerfokuserte. Vet du hva som skjer med mange enspillerfokuserte spillstudio for tiden? De strever, og det samme gjør Telltale.

Nå kan det nemlig virke som om de har skjønt at det kanskje er bedre å satse på kvalitet fremfor kvantitet, for i en pressmeldingen skriver studioet at de nå har sagt opp en fjerdedel av staben. Grunnen er at de satser på å lage færre, men bedre spill i årene som kommer. For å sitere dem direkte:

"Industrien vår har endret seg enormt på flere måter de siste årene. Virkeligheten av områdene vi beveger oss inn i krever at vi utvikler oss også, og vi endrer derfor organisasjonen for å fokusere på å levere færre, bedre spill med et mindre lag."

Dette betyr at de nå sier opp omtrent 90 personer, men de lover at dette ikke vil påvirke spillene de allerede har annonsert. Samtidig lover de at denne omorganiseringen fører til at de vil flytte over til "mer anerkjent teknologi", noe som forhåpentligvis betyr at de endelig kvitter seg med den gamle og til tider bugfylte teknologien spillene deres er kjent for.

The Walking Dead: The Final Season

Relaterte tekster



Loading next content