Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Destiny 2 er årets bestselgende spill

Spillet har jo ikke vært ute i to måneder engang...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Destiny 2 ble lansert til PlayStation 4 og Xbox One den 6. september, men jeg vet at enkelte av dere har ventet på dagens PC-lansering. Det kan virke som om alt fra alle har vært tålmodige nok til dette.

NPD Group, selskapet som rapporterer om salgstallene i Nord-Amerika, kan nemlig fortelle at Destiny 2 ikke bare var det bestselgende spillet i september, men også i 2017 generelt. Dette betyr at det nå har slått Ghost Recon: Wildlands sin imponerende salgsstatistikk, og det uten å medregne digitale salgs engang.

Som om det ikke var nok er det bare Battlefield 1 og Call of Duty: Infinite Warfare som har slått Bungie sitt nyeste spill de siste tolv månedene. Nå får vi bare se om Call of Duty: WWII vil knuse all motstand om mindre enn to uker.

Nå skal det jo nevnes at dette gjelder Nord-Amerika, og at FIFA-serien er kjent for å selge mye bedre andre steder i verden. Personlig mener jeg uansett det er imponerende. Hva med deg? Hvilke spill tror du selger mest i år?

Destiny 2

Relaterte tekster

0
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Destiny 2 er på vei inn i det andre året sitt. Kim har spilt nesten 90 timer med Forsaken og er klar til å avsi sin dom...

6
Destiny 2Score

Destiny 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Kim elsket Destiny, så han hadde enorme forventninger til oppfølgeren. Heldigvis mener han at spillet virkelig leverer.



Loading next content