Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Slik endrer sesonger Destiny 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bungie var relativt tidlig ute med å si at de ville implementere "sesonger" i Destiny 2, og at disse ville skape mer variasjon i spillet. Nå vet vi hvordan.

Det skal etter planen være fire sesonger i løpet av hvert år, og hver sesong vil gjøre en rekke endringer. Blant annet vil det komme nye kosmetiske gjenstander som sparrows, skip, ghosts, emotes (inkludert en "mic drop"-variant) og bright engrams som kun er tilgjengelige i bestemte sesonger. Dette er ikke de eneste endringene som vil gjøres med utstyr heller. De ulike modusene og eventene vil også få nye belønninger og ting som kan kjøpes hver sesong.

Dere som er redde for at det er mulig å få alle belønningene i klaner kan også puste lettet ut. Klan-rangeringen deres vil nullstilles hver sesong, samtidig som de ulike perksene og belønningene vil endres. Like før disse nullstillingene skjer vil en event kalt Clarion Call starte. Denne vil gjøre at vi tjener dobbelt så mange erfaringspoeng, slik at man kan få dobbelt så mange bright engrams.

Når vi uansett er inne på gruppeaktiviteter er det greit å nevne at det også kommer nye Faction Rally-eventer hver sesong, og at disse som nevnt vil tilby nye belønninger, deriblant mulighet til å få rustninger.

Er du lei av å ikke få belønningene du vil ha i Iron Banner kan Bungie nå glede deg med at det snart blir mulig å kjøpe Iron Banner-våpen med tokens og legendary shards, mens rustninger vil få nye ornaments som man kan få med å fullføre bestemte utfordringer.

Som i originalen vil hver sesong også komme med nye ting å til de sosiale områdene. Sesong to vil blant annet ha en ny The Dawning-event, og her blir det mulig å spille hockey-turneringer, få spesielt utstyr og kaste snøballer. Sistnevnte skal faktisk være mulig å gjøre på fiender også, så det skal bli interessant å se hvor mye skade de gjør.

På toppen av dette vil noen av de største oppdateringene i spillet komme ved starten av nye sesonger. Dette betyr store endringer av våpen, mer meta-fokuserte endringer, og nye kart.

Du kan se eksemplerer på mange av de nye belønningene i bildene under.

Høres dette ut som en god plan?

Destiny 2
Destiny 2Destiny 2Destiny 2
Destiny 2Destiny 2Destiny 2
Destiny 2Destiny 2Destiny 2Destiny 2
Destiny 2Destiny 2Destiny 2Destiny 2

Relaterte tekster

0
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Destiny 2 er på vei inn i det andre året sitt. Kim har spilt nesten 90 timer med Forsaken og er klar til å avsi sin dom...

6
Destiny 2Score

Destiny 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Kim elsket Destiny, så han hadde enorme forventninger til oppfølgeren. Heldigvis mener han at spillet virkelig leverer.



Loading next content