Norsk
Gamereactor
nyheter
Fire Emblem Warriors

Her er andre spørsmålet i Fire Emblem Warriors-konkurransen vår!

Vinn en fet Collector's Edition av Fire Emblem Warriors. Alt du trenger å gjøre er å se en liten videosnutt og svare på et par enkle spørsmål.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spørsmål 2: Hvilket Fire Emblem-spill er favoritten din og hvorfor?

HQ

Spørsmål 1: Hvilken Fire Emblem-figur er favoritten din og hvorfor?

HQ

Fire Emblem Warriors kombinerer det høyt elskede Fire Emblem-universet med den legendariske Musou-formelen, og hvis du gleder deg til spillet kommer ut er det bare å lese videre!

Vi lager nemlig to videoer i samarbeid med Nintendo, som forteller litt om oppbyggingen og konseptet bak spillet. I forbindelse med dette samarbeidet gir vi deg muligheten til å vinne en megakul Collector's Edition-utgave av spillet.

Sammen med disse to videoene kommer det to spørsmål, som du finner i toppen av teksten, og gir du oss du to fete svar, så kan du bli den heldige vinneren av denne fete premien. Den første videoen, og første spørsmål finner du i toppen av nyheten.

Alt du trenger å gjøre er å ta en titt på videoen og svaret på spørsmålet i kommentarfeltet. Lykke til, og må den beste spiller vinne!

Fire Emblem Warriors

Relaterte tekster

0
Fire Emblem WarriorsScore

Fire Emblem Warriors

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Mange spillserier har fått "Warriors-behandlingen" de siste årene. Nå er det heltene i Fire Emblems tur til å banke løs på hundrevis av fiender om gangen.



Loading next content