Norsk
Gamereactor
nyheter
South Park: The Fractured but Whole

South Park: The Fractured but Whole sitt season pass er klart

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Season pass er og vil alltid være et omdiskutert tema i spillindustrien. Det som i alle fall må kunne sies å være positivt med det hele er at disse ofte gir oss en indikasjon på hva som kommer til spillene i fremtiden. Dette er helt klart tilfellet med South Park: The Fractured but Whole sitt.

De som kjøper season pass-et vil få ting både på lanseringsdagen, senere i år og neste år. Den 17. oktober vil de nemlig få tilgang til "Relics of Zaron"-kostymet og nye perks. Uken etter, den 24. oktober, kommer så tipsgiveren "Towelie: Your Gaming Bud" som vil hjelpe og gi oss hint i bestemte områder og scenarioer.

Deretter kommer "Danger Deck"-utvidelsen i desember. Denne vil også inneholde nye kostymer og noen gjenstander, men mest nevneverdig er nok uansett det utviklerne beskriver som "den ultimate kamputfordringen mot Doctor Timothy sin Danger Deck".

Som nevnt stopper det ikke der heller. Den første historiefokuserte utvidelsen, "From Dusk till Casa Bonita", skal komme før sommeren neste år. Her vil vi måtte samarbeide med The Coon og Mysterion for å bekjempe en demonaktig skapning (skjermbildene nederst gir et "lite" hint om hva det er) som har overtatt velkjente Casa Bonita.

Til slutt har vi den siste utvidelsen, kalt "Bring the Crunch". Denne er utviklerne relativt hemmelighetsfulle om foreløpig, og lover bare at også denne vil være historiefokusert, samtidig som den vil komme med nye superheltklasser "i løpet av 2018".

Alt dette kan også kjøpes separat, men da for en litt dyrere penge.

South Park: The Fractured but Whole
Photo: Ubisoft
South Park: The Fractured but WholeSouth Park: The Fractured but WholeSouth Park: The Fractured but Whole

Relaterte tekster

9
South Park: The Fractured but WholeScore

South Park: The Fractured but Whole

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Suzanne tok igjen på seg rollen som den nye ungen i gata, slang på seg kappe og krone, og bega seg ut for å bli den ubestridte kongen av å legge kabler i South Park.

0
Se oss spille From Dusk till Casa Bonita

Se oss spille From Dusk till Casa Bonita

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Den første utvidelsen til Fractured But Whole har kommet ut, og på tirsdagens utgave av GR Live brukte vi to timer med å kose oss med dette herlige historietillegget til...



Loading next content