Norsk
Gamereactor
nyheter
The Fall Part 2: Unbound

The Fall Part 2 utsettes på grunn av hard konkurranse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

"Vi trenger litt ekstra tid til å finpusse spillet", "det har skjedd en liten feil i produksjonen" og "utviklingen av denne delen av spillet har tatt lenger tid en vi trodde" er ganske vanlige unnskyldninger når utviklere avslører at de har valgt å utsette et spill. Over the Moon velger en helt annen variant.

I den ny video kan de fortelle at The Fall Part 2: Unbound er nærmest ferdig, men at de uansett har bestemt seg for å utsette spillet. Grunnen? Det er for mange AAA-spill som slippes de neste månedene, så de har bestemt seg for å slippe spillet den første uken av 2018 i stedet. Spillet sin regissør, John Warner, sier det rett ut:

"The Fall Part 2 er så og si ferdig. Det både føles, ser og høres bra ut."

De trenger uansett et par uker på bli helt ferdig, og med det ville de havnet i et tidsrom Warner ikke er særlig ivrig på å slippe spillet sitt i:

"Dette fører oss inn i lanseringsvinduet til AAA-industrien, noe som er selvmord for et indie-spill. Derfor har vi bestemt oss for å bruke ekstra tid på virkelig finpusse spillet, lage en skikkelig markedsføringskampanje, og mest sannsynlig slippe spillet i løpet av den første uken av 2018."

Det får man virkelig si var forfriskende ærlig, og faktisk ganske lurt. Med tanke på hvor mange som nærmest "gruer" seg til 27. oktober når både Assassin's Creed: Origins, Super Mario Odyssey og Wolfenstein II: The New Colossus lanseres kan man bare tenke seg hvordan det ville gått med vesle The Fall Part 2: Unbound.

Hvilke andre spill skulle du ønsket hadde gjort eller vil gjøre det samme?

HQ
The Fall Part 2: Unbound

Relaterte tekster



Loading next content