Norsk
Gamereactor
nyheter

PlayStation-sjefen gir seg

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Andrew House er kanskje ikke et velkjent navn for Ola Nordmann, men det er ikke tvil om at han har vært en meget viktig del av Sony og PlayStation i 27 år. Nå viser det seg at det ikke blir noe 30-årsjubileum på han.

Sony og House har annonsert at han gir seg som president og CEO for Sony Interactive Entertainment, og vil forlate selskapet om kort tid. Samtidig kan de fortelle at det er den tidligere visepresidenten av SIE, John "Tsuyoshi" Kodera, som overtar presidentstillingen.

House vil forbli i Sony som "chairman" ut året til slik at skiftet over til Kodera skal gå så smertefritt som mulig. Som House sier selv gir han seg på topp:

"Jeg er ekstremt stolt over hva vi har bygd med PlayStation og Sony Interactive Entertainment: underholdning for millioner av mennesker over hele verden med det beste som finnes av spill og skapelsen av et meget viktig selskap for digital underholdning. PlayStation har vært en enorm del av livet mitt i over 20 år, men nå som selskapet har oppnådd rekordbrytende suksess virket det som et perfekt tidspunkt for meg å finne nye utfordringer. Jeg vil alltid verdsette vennskapene og menneskene som har gjort SIE til en fantastisk plass å være. Jeg er også takknemlig for PlayStation-fansen og spillere over hele verden for lojaliteten og støtten. John og resten av gjengen i SIE er verdensklasse, og jeg vet at fremtiden til PlayStation blir ekstremt bra".

Vi får altså ikke se den walisiske mannen smile fra øre til øre når han annonserer nye, spennende PlayStation-spill i fremtiden, men som sagt må det kunne sies at han avslutter på topp.

Har du merket deg fjeset eller navnet til House?

PlayStation-sjefen gir seg


Loading next content