Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 5

Musikken i Far Cry 5 vil minne oss på hvor vi er

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er fortsatt en del måneder til Far Cry 5 lanseres, men vi hadde gleden av å stikke innom Ubisoft Montreal for å ta en titt på en tidlig utgave av spillet og intervjuet utviklerne. Et av de første aspektene vi snakket om var lyddesignet, noe vi selvsagt gjorde med "audio director"-en Tony Gronick.

Gronick fortalte at alle deler av spillet vil fokusere på kulten denne gangen, og dermed trengte den også en egen lyd. Studioet prøvde en rekke ulike ting, men de klassiske religiøse sangene passet ikke helt med det denne kulten representerer. Derfor bestemte Ubisoft seg for å lage egne kulthymner. Disse kan til å begynne med høres ganske uskyldige ut, men når du lærer mer om kulten i spillet vil du forstå hvor spesielle de faktisk er. Utviklerne tror denne musikken vil gjøre kulten mer troverdig.

For å hjelpe til med dette har de leid inn Dan Romer, som blant annet har laget musikken i Beasts of No Nation, The Little Hours, og Finders Keepers. Romer har jobbet med bandet Nashville Choir for at disse hymnene skal høres så bra ut som mulig, samtidig som de skulle passe de ulike karakterene i spillet.

Musikken vil også passe til omstendighetene. Hymnene vil også brukes i action og snikesekvenser, samtidig som ulike sanger vil brukes i ulike områder. Slik skal vi få en ekstra indikasjon på hvor vi er i verdenen.

Det er uansett ikke alt som er inspirert av hymnene i spillet. Vi vil også finne en rekke ulike sanger på radioen og i spesielle situasjoner, så Ubisoft lover at ørene også får litt av en opplevelse når spillet kommer i februar.

Har du lagt merke til noe av lyddesignet i Far Cry-serien før?

HQ
Far Cry 5

Relaterte tekster

9
Far Cry 5Score

Far Cry 5

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik og Terje har tatt turen til Montana for å herje rundt i Hope County og jakte på kultmedlemmer, sette i gang eksplosjoner og rigge borgermestervalg.



Loading next content