Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII vil vise krigen slik den var

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med tanke på hvor mange spill som har vært satt til andre verdenskrig høres kanskje overskriften tåpelig ut for den eldre garde, men vi skal ikke glemme at mange der ute ikke er gamle nok til å ha spilt særlig mange krigsspill da populæriteten var på topp. Samtidig har presentasjonen forbedret seg kraftig gjennom årene, noe som gir utviklerne flere muligheter. Da gir dagens Call of Duty: WWII-video litt mer mening.

Her forteller nemlig Sledgehammer Games at de ønsker hedre mennene og kvinnene som kjempet i krigen. Et av målene med historiemodusen skal definere krigen for de yngre generasjonene, og bevare minne til de som faktisk opplevde krigen. Derfor har de skaffet seg hjelp av historikeren og forfatteren Martin K.A. Morgan til å reflektere krigen så troverdig som mulig.

Samtidig har de som vanlig besøkt en rekke av stedene de vil gjengi i spillet for å se hver minste lille detalj som vil kunne gjøre en forskjell. Da var de ikke bare innom Omaha-stranden i Normandie, men også en rekke andre områder som ikke er like berømte. De ønsker å vise akkurat hvordan krigen var, ikke bare Hollywood-utgaven.

Tror du de vil lykkes med å fremstille krigen på en troverdig og følelsesladet måte, eller blir det mest "Press X to pay your respect"?

HQ
Call of Duty: WWII

Relaterte tekster

Call of Duty: WWIIScore

Call of Duty: WWII

ANMELDELSE. Skrevet av Ford James

Støvlene er godt planta på bakken i vårt gjensyn med andre verdenskrig. Har Sledgehammer greid å gjennopplive serien?



Loading next content