Norsk
Gamereactor
nyheter
Kirby: Battle Royale

Kirby: Battle Royale offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Med alt fokuset på hvilke storspill som vil slenge seg på den populære "Battle Royale"-trenden skal jeg ærlig talt innrømme at Kirby ikke var høyt oppe på listen. Nå skal det sies at dette prosjektet skiller seg ut en del fra de andre.

I natt kunne nemlig Nintendo offentliggjøre det tredje Kirby-spillet som skal feire 25-årsjubileet, Kirby: Battle Royale. Dette er selvsagt et multiplayerspill hvor hver person kontrollerer en Kirby, og skal bruke den rosa krabaten sine kjente angrep til å kjempe mot andre spilllere.

Disse kampene vil kunne kjempes over ti ulike moduser, men bare to av disse blir vist frem i den nye traileren. Den første heter Battle Arena, og er rett og slett "free-for-fall" hvor det handler om å være den siste overlevende. I den andre, Ore Express, skal man samle inn så mange skatter som mulig. Modusene kan spilles både over nett og med andre nærværende 3DS-er. Spillet vil også ha en historiemodus, så dermed er egentlig det eneste minuset at spillet faktisk ikke vil komme i år som planlagt, men nå har blitt utsatt til den 19. januar.

HQ
Kirby: Battle Royale

Relaterte tekster

0
Kirby: Battle Royale offentliggjort

Kirby: Battle Royale offentliggjort

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med alt fokuset på hvilke storspill som vil slenge seg på den populære "Battle Royale"-trenden skal jeg ærlig talt innrømme at Kirby ikke var høyt oppe på listen. Nå skal...



Loading next content