Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Pokémon Go har såvidt startet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for at Pokémon Go ikke er like populært som det var i starten har Niantic oppdatert og utvidet spillet en god del den siste tiden. De har ikke tenkt å stoppe med det aller første heller.

I et intervju med Bloomberg sier The Pokemon Company-sjefen Tsunekazu Ishihara at de bare har kommet med en fraksjon av det de har planlagt for spillet:

"Vi har bare fått til ti prosent av det Pokémon og Niantic prøver å gjøre, så fremover vil vi komme med grunnleggende Pokémon-mekanikker som bytting, "peer-to-peer"-kamper, og en rekke andre ting. Vi har bare dekt 140 Pokémon så langt. Med over 800 figurer er det fortsatt mye mer vi kan gjøre".

Det har jo allerede vært flere indikasjoner på at den tredje generasjonen med lommemonstre snart vil komme til spillet, så det er ikke tvil om at Niantic virkelig har planer om å ta nytte av alt det populære universet har å by på.

Pokémon Go

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?



Loading next content