Norsk
Gamereactor
nyheter
Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War hedrer avdød utvikler

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har nå gått et og et halv år siden Middle-earth: Shadow of War sin "Executive Producer", Mike "Forthog" Forgey, måtte gi tapt for kreften. Siden den gang har Monolith prøvd å støtte familien hans med ulike støtteordninger, og nå har de en annen interessant plan for å støtte dem økonomisk.

Studioet har nemlig offentliggjort en utvidelse kalt Forthog Orc-Slayer for spillet. Denne utvidelsen vil gjøre at orken med samme navn vil kunne dukke opp for å redde deg fra farlige situasjoner i Shadow of War. Det mange nok ikke vil vite om denne utvidelsen er at figuren er en hedring til Forgey, og at både væremåte og utseende er inspirert av han. Blant annet ligner øksen hans på gitaren Forgey alltid spilte på, samtidig som ansiktet ligner på hans sitt.

Som om det ikke var nok har de også bestemt at mesteparten av fortjenesten de får fra utvidelsen i USA vil gå til familien hans. To gode tiltak vi helt klart roser dem for.

Er det noen andre lignende tilfeller du virkelig har lagt til minne?

HQ
Middle-earth: Shadow of War

Relaterte tekster

6
Middle-earth: Shadow of WarScore

Middle-earth: Shadow of War

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Oppfølgeren til et av de beste spillene fra 2014 forbedrer noe av det beste fra originalen, men glemmer samtidig å gjøre noe med mye av det andre.



Loading next content