Norsk
Gamereactor
nyheter
Hellblade: Senua's Sacrifice

Hellblade: Senua's Sacrifice har "permadeath"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere i dag kunne vi dele våre tanker om Hellblade: Senua's Sacrifice. Et aspekt av spillet vi ikke tok opp der var at du helst ikke bør dø så mange ganger i spillet. Utviklerne hevder nemlig i starten at spillet har det som så fint heter "permadeath"

Denne advarselen kommer opp så snart spillet starter. Her får vi beskjed om at pesten Senua har på armen vil spre seg hver gang hun dør, og vil klatre oppover armen hennes. Om denne når hodet vil man måtte starte helt på nytt. Et ganske interessant valg siden de mest intense kampene befinner seg mot slutten av spillet. Dermed kan det altså hende at du bare er minutter unna å se hvordan det hele ender når du plutselig må starte helt på nytt.

Nå er det jo selvsagt en del lure måter å unngå dette på, men vi ville uansett ikke bekymret oss særlig. Vi spilte nemlig på den høyeste vanskelighetsgraden, og døde ikke en eneste gang. Er du vant med sverdkampspill vil du nok aldri være i stor fare. På toppen av det hele er ikke ting nødvendigvis helt slik som de virker, uten at vi skal si mer enn det.

Hva synes du om slike funksjoner?

Hellblade: Senua's Sacrifice

Relaterte tekster



Loading next content