Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto: Vice City

Rockstar saksøkes av synske

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rockstar har en lang historie med å gjøre narr av ulike aspekter ved samtidens trender og kulturer, men ikke alle setter like stor pris på humoren. Det er ikke lenge siden skuespiller Lindsey Lohan tapte søksmålet hun baserte på at en figur i Grand Theft Auto V var basert på hennes person, og nå har det dukket opp en ny sak.

Denne gangen er det imidlertid enda sprøere. Organisasjonen som kaller seg selv Psychic Readers Network, altså en gruppe som hevder de er synske, har saksøkt Rockstar for brudd på opphavsrettet i Grand Theft Auto: Vice City. Der finner vi nemlig en figur kalt Auntie Poulet, og denne skal ifølge PRN være basert på deres varemerke Miss Cleo.

Ifølge TMZ hevder origanisasjonen for synske at Rockstar har tjent over 500 millioner dollar ved å utnytte likheten til Miss Cleo. Rockstar på sin side svarer følgende:

"These claims are entirely meritless and completely ridiculous. We will vigorously defend ourselves with regard to this matter."

Ettersom Grand Theft Auto: Vice City ble lansert for 15 år siden er det naturlig å spørre seg om hvorfor dette søksmålet ikke har kommet tidligere. PRN mener at saken fortsatt er aktuell siden Rockstar angivelig tjener penger på spillet den dag i dag.

Alle som har fulgt Rockstar vet at de ikke har for vane å tape i retten, men hvis det er en organisasjon som burde være klarsynte nok til å spå seier, så må det jo være nettopp Psychic Readers Network.

Grand Theft Auto: Vice City

Relaterte tekster

0
Grand Theft Auto: Vice CityScore

Grand Theft Auto: Vice City

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tangaard

Etter det som antagelig må betegnes som det lengste forspillet i manns minne, sitter Gamereactor endelig med GTA: Vice City i maskinen.

6
Rockstar saksøkes av synske

Rockstar saksøkes av synske

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Rockstar har en lang historie med å gjøre narr av ulike aspekter ved samtidens trender og kulturer, men ikke alle setter like stor pris på humoren. Det er ikke lenge...



Loading next content