Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Zelda: Breath of the Wild-mod kan by på samarbeidsmodus

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Synes du av og til at det kan bli litt ensomt å utforske i The Legend of Zelda: Breath of the Wild? Nå prøver noen mod-ere å fikse på dette.

Et av medlemmene i gruppen har nemlig lagt ut flere bilder og beskrivelser på Reddit hvor vedkommende sier at de jobber med å implementere muligheten til å la oss spille sammen med en venn i det meget populære spillet. De er fortsatt flere måneder, om ikke år, unna en potensiell lansering, men de bruker en Wii U-emulator på PC for å gjøre om en vanlig figur til enda en Link.

Foreløpig kan de spille tosammen, men det er fortsatt mye arbeid som gjenstår for å gjøre det underholdende. Blant annet jobber de med å få andre figurer til å reagere riktig på den ekstra figuren, samtidig som det er mye som må gjøres med utstyrshåndteringen og kampsystemet. Dette er altså noe som raskt vil kunne gå i oppløsning, særlig når Nintendo får snusen i det. De fleste av oss husker jo flere eksempler hvor selskapet har tatt livet av flere lignende prosjekter for andre spill...

Skulle du likt å se en samarbeidsmodus komme til spillet?

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Relaterte tekster



Loading next content