Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Wildlands

Ghost Recon: Wildlands-trailer viser multiplayer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Like før Ghost Recon: Wildlands ble lansert kunne Ubisoft fortelle at den konkurransefokuserte multiplayerdelen ikke ville komme før senere. Nå har vi fått vite litt mer om hva den vil by på og når den kommer.

Modusen vil hete Ghost War, og lar oss spille fire mot fire. Før hver kamp må spillerne velge hvilken klasse de vil bruke, og her lønner det seg å snakke litt sammen. Hver klasse vil nemlig ha tilgang til ulike våpen og teknologi, så er lurt å snakke sammen slik at man er forberedt på det meste.

Ubisoft Paris jobber også med å implementere en rekke nye systemer som vil gjøre opplevelsen ekstra spennende. Vi vil blant annet kunne oppleve å bli "suppressed", noe som blant annet vil gjøre det vanskeligere å se. En annen nyttig sak er det de kaller lydmarkører. Det kan virke som om dette er visuelle indikatorer som viser hvor lyder (deriblant skudd) kommer fra.

De ønsker ikke å røpe så mye mer enn det for øyeblikket, men vi trenger ikke å vente mye lenger på mer informasjon. Studioet kan nemlig fortelle at det vil komme en beta i løpet av meget kort tid, og at de regner med å slippe den ferdige utgaven helt gratis i høst. Mens vi venter på betadetaljene kan vi kose oss med noen små klipp av Ghost War i traileren under.

Hvordan synes du dette høres ut?

HQ
Ghost Recon: Wildlands

Relaterte tekster

Ghost Recon: WildlandsScore

Ghost Recon: Wildlands

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ghost Recon-serien gir oss et helt land å utforske, noe som både forsterker noen av mekanikkene vi allerede likte samtidig som det også bringer tilbake gamle synder...



Loading next content