Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Legendariske Pokémon kommer straks til Pokémon Go

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da vi snakket med Niantic sin "director of software engineering", Ed Wu, for en måned siden kunne han bare gi oss noen vage detaljer om hvordan man vil kunne fange legendariske Pokémon i Pokémon Go. Nå har vi fått nærmere detaljer.

Til helgen vil som kjent Pokémon Go Fest finne sted i Chicago. I den sammenheng vil spillet utfordre oss i å fange så mange Pokémon som mulig. Fullfører vi kravet Niantic har satt vil det dukke opp en legendarisk Pokémon i Chicago. Der må folkemengden klare å bekjempe dette foreløpig ukjente lommemonstret. Klarer de dette vil det dukke opp legendariske Pokémon i Raid-kamper over hele verden.

Utviklerne kan fortelle at disse selvsagt vil være meget sterke og lojale, så du kan ikke sette dem til å beskytte Gyms om du klarer å fange dem. Dette er alt de ønsker å si foreløpig, men vi regner med å høre mye mer i løpet av helgen.

Hvilke legendariske Pokémon håper du å se?

HQ
Pokémon Go

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?



Loading next content