Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Battlefront II

Alt om Star Wars Battlefront II-betaen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noe av det første Dice og Electronic Arts avslørte angående Star Wars Battlefront II var at spillet vil få en åpen beta før lansering, og nå vet vi hva den inneholder og når den kommer.

Som de fleste andre betaer vil den la oss spille sekvenser vi allerede har sett mye av i markedsføringen av spillet. I dette tilfellet får vi nemlig delta i kampene om Theed på Naboo og et Starfighter-angrep. På Naboo får vi mulighet til å velge mellom fire ulike klasser når vi spiller mot trettini andre spillere:
• Assault (klassiske soldater som er gode til å flanke fienden og komme seg fremover)
• Heavy (utstyrt med kraftige våpen og skjold som gjør dem gode til å dele ut og motta skade)
• Officers (kan gjøre laget sitt sterkere med buffs, samtidig som de kan sette ut nye våpen),

• Specialists (rett og slett skarpskyttere som kan legge ut feller).lay traps and snipe from a distance.

Her får vi selvsagt også kontrollere kjente figurer og kjøretøy fra serien, men de ønsker ikke å røpe akkurat hvilke. Skal vi gjette ut fra E3-messen blir det i alle fall Boba Fett, Darth Maul, og Rey.

Når det kommer til "det episke Starfighter-anrepet" ønsker de ikke å si så mye foreløpig. De lover bare at det er snakk om et slag fra den originale trilogien, og at vi får se en rekke velkjente skip. Mer informasjon vil komme på Gamescom-messen i august.

Om dette høres interessant ut kan du merke av 6. - 9. oktober i kalenderen. Det er nemlig da den åpne betaen starter. Ønsker du å prøve litt lenger kan du forhåndsbestille spillet. Da får du tilgang allerede 4. oktober.

Er dette noe du helt klart kommer til å sette av den helgen til?

Star Wars Battlefront II

Relaterte tekster



Loading next content