Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Wildlands

Ny Ghost Recon: Wildlands-utvidelse offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har ikke engang gått en måned siden vi fikk den forrige utvidelsen fra Ghost Recon: Wildlands, men Ubisoft er allerede klare for å gi oss mer innhold.

Utvidelsen heter Fallen Ghosts, og er en slags fortsettelsen av spillets historie. Ghost-enheten sitt helikopter blir skutt ned på vei til et oppdrag, noe som fører til at de nå befinner seg i en jungel sammen med en ny gruppe fiender kalt "Los Extranjeros" (The Foreigners). Selv om de nå er i en jungel får elitesoldatene nå femten nye oppdrag å bryne seg på. Denne gangen må vi drepe fire ledere spredd over tre nye områder. Siden disse omgivelsene er litt annerledes enn de andre i spillet har Ubisoft også endret litt på værsystemet, slik at vi kommer over mer "intense forhold". Slik blir det ekstra vanskelig å se den nye fiendetypen som har en kamuflasjeteknologi som gjør dem nærmest usynlig for det blotte øye.

Ghost Recon: WildlandsGhost Recon: WildlandsGhost Recon: WildlandsGhost Recon: Wildlands

Det er derfor godt at denne utvidelsen lar oss starte med en figur som allerede er level 30, samtidig som maksnivået er hevet til 35. Dette fører også til at vi kan lære nye ferdigheter, inkludert å puste lenger under vann, automatisk markere folk som skyter deg, og utstyre den nye buen din med ulike typer piler.

Når vi uansett snakker om våpen er det greit å nevne at utvidelsen også byr på seks nye våpen. Som forrige gang vil vi også få nye sideaktiviteter, uten at de nevner noen eksempler. De har også endret vanskelighetsgradene slik at Advanced og Expert blir enda tøffere uten informasjon på skjermen.

Season pass-eiere får utvidelsen den 30. mai, mens alle andre kan kjøpe den 6. juni.

Ghost Recon: Wildlands

Relaterte tekster

Ghost Recon: WildlandsScore

Ghost Recon: Wildlands

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ghost Recon-serien gir oss et helt land å utforske, noe som både forsterker noen av mekanikkene vi allerede likte samtidig som det også bringer tilbake gamle synder...



Loading next content