Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Razer satser på kontrollere til Xbox 360

Vi kjenner Razer godt og deres kvalitetsmuser. Vi har testet en rekke produkter og vært godt fornøyde med disse. Nå ser det ut til at Razer går bort fra å kun satse på PC og snu blikket mot konsollmarkedet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Først ut blir Razer Onza Professional Gaming Controller (rundt 400 kroner), en håndkontroller som Razer lover skal ha helt nøyaktige knapper, analogspaker der man selv kan velge tiltmotstanden samt multifunktionsknapper som lar deg legge til nødvendige funksjoner.

Ettersom Razer lager produkter for mer krevende spillere er Razer Onza Professional Gaming Controller utstyrt med en teknologi som som gjør at kontrolleren reagerer momentant fra man har tykket til det skjer noe på skjermen. Dessuten kan vi en en lysende kant rundt håndkontrolleren. For å sitere Razer selv: "For gaming that stays in style, even in the dark."

Razer har også utviklet et headset kalt Razer Chimaera Professional Gaming Headset (rundt 1000 kroner) som foruten chatfunksjon også levererer 5.1-lyd (om vi skal tro Razer) i høy kvalitet. Headsetet stenger også ute annen lyd og går an å koble sammen flere om det er mange som spiller.

Nedenfor ser du noen bilder av produktene som Razer slipper i løpet av våren.

Dette er en annonse:
Razer satser på kontrollere til Xbox 360Razer satser på kontrollere til Xbox 360Razer satser på kontrollere til Xbox 360Razer satser på kontrollere til Xbox 360


Loading next content