Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: SanDisk minne til konsoller

SanDisk er en kjent produsent av lagringsmedier og i det siste har de alliert seg meg store konsollprodusentet som Sony og Nintendo.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

SanDisk har vært en stor aktør når det kommer til lagringsmedier. Selv har jeg blant annet hatt mange minnebrikker fra SanDisk så jeg vet godt hvilken kvalitet denne produsenten står for. Derfor er det ekstra moro nå å teste ut minnebrikker som passer til de forskjellige konsollene jeg besitter.

Først ut er SD-brikken som skal fungere med Wii-en og DSi-en. I og med at jeg ikke har en DSi, måtte Wii-en til pers og jeg startet lagringen av bilder og ikke minst mine Virtual Console spill som jeg har lastet ned. Brikken er på 2GB og du kan lagre mye for å si det slik. Brikken er kjapp og du trenger ikke å være redd for at spillene skal lagge når du spiller fra den. Da tenker jeg spesielt på Virtual Console-spillene som er lagret på brikken. Bildene blir også presentert på en kjapp måte og alt i alt fungerer brikken meget godt.

Her er mer specs;
* Extend your memory: Turn your Nintendo Wii™ into a fully-loaded multimedia entertainment device
* Unlock advanced features: More space for downloads and game snapshots
* Easy choice: Official Nintendo Seal assures quality and compatibility

Den andre brikken jeg testet ut var til PS3 og PSP-en. Dette er en Memory Stick Pro Duo og har en lagringskapasitet på hele 8GB. Her vil du uten problemer kunne lagre alt hva du måtte ønske og begjære av filmer, bilder, musikk m.m. Det spesielle med blant annet PSP-en er at du kan laste ned spill fra PSN til din PS3 og overføre disse spillene på PSP-en og motsatt. Her kommer blant annet minnebrikken til sin rett og fungerer meget godt. Kjapt og enkelt.

Dette er en annonse:

Her er mer specs;
* Extend your memory: turn your portable game system into a fully-loaded multimedia entertainment device.
* Made for Sony® PSP® portable game system: SanDisk co-invented the Memory Stick PRO Duo™ card.
* Play and view your favorite videos on your portable game system.

SanDisk har igjen bevist at de er flinke til å produsere lagringsmedier og at produktene holder en høy kvalitet. Dette har i alle fall jeg gode erfaringer med både til mine konsoller og andre elektroniske dippedutter som trenger minnebrikker. Selvsagt trenger du ikke å brukke disse brikkene kun til konsollene, men fungerer der hvor man kan bruke SD eller Memory Stick Pro Duo. Takk til SanDisk for gode produkter!

Test: SanDisk minne til konsollerTest: SanDisk minne til konsoller


Loading next content