LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog

      Tegneserieanbefaling: Black Science

      Dette er kanskje ikke allmenn kunnskap, men før jeg kastet Tor Erik av GR-tronen og plantet kronen på mitt eget hode, jobbet jeg i Outland. Nærmere bestemt, jeg var blogg, brettspill- og bokansvarlig i Outland Sandvika, og brukte naturlig nok mye av tida mi på å lese bøker og tegneserier. Nå har vi jo Ingar som blogger en del om bøker, så jeg tenkte jeg heller skulle dekke tegneserier. Og jeg begynner med en av mine absolutte favoritter: Black Science av Rick Remender.

      Tegneserieanbefaling: Black Science

      Dette er en superdyster tegneserie som egentlig ikke burde leses av noen! Den er Murphys Lov inkarnert, og kommer til å gjøre deg meganedfor. Se for deg en krysning av Rick and Morty og Black Mirror, og så har du en liten anelse om hva som venter deg skulle du finne på å hive deg ut i Black Science-universet.

      Kort fortalt handler serien om Grant McKay, et geni som finner opp en maskin som gjør det mulig å reise mellom dimensjoner. Grant og gjengen hans skal så klart bruke oppfinnelsen til altruistiske ting som å finne livsnødvendige ressurser og kurer til sykdommer...den typen ting. Maskinen bryter sammen på jomfruturen, og Grant og kidsa hans er støkk i en fremmed dimensjon og må prøve å fikse maskinen før det er for seint. Det som følger er en serie med feilsteg, det ene mer katastrofalt enn det andre, og før du aner ordet av det har Grant greid å rote det så til for seg selv i en rekke dimensjoner at andre versjoner av ham er ute etter å ta livet av ham for å ordne opp i ting! Grant prøver å rette opp i feilene sine, men han er en omvendt Kong Midas, og alt han tar i blir til dritt. Han besøker dimensjon etter dimensjon og forlater alle sammen litt verre enn da han fant dem.
      Og nå har jeg ikke engang nevnt hvor ille han steller ting til for familien sin!!

      Dette er en tegneserie hvor jeg faktisk synes det er litt bra at det går en stund mellom hvert volum, fordi dæven døtte, man blir så deprimert av å lese dem at man trenger noen måneder på å komme seg, før det er påan igjen med neste volum. Men fy fader så bra den er! Rick Remender er en mesterlig historieforteller, og den visuelle stilen i Black Science er nydelig.

      Anbefales til alle som setter pris på litt god science fiction!

      HQ