Norsk
Blog

Solen er fremme og Stafettbloggen springer videre: 11. etappe #VÅR

Skrevet av JoEy_Odd den 3 april 2017 klokken 15:56

Er stafettbloggen noe nytt for deg? Klikk inn her! Du kommer ikke til å angre!

Stafettbloggen er inne i sin 11. uke og i den anledning har jeg fått oppdrag i siste liten om å oppsummere forrige uke og lansere neste ukes stafettblogg. Siden jeg tok dette oppdraget på såpass kort varsel, og remote ikke hadde noen andre så har han sagt at jeg kan sitere ham på at: "Du [JoeyOdd] er helten GR trengte." Denne bloggen er altså rasket sammen litt i siste liten, men det er slik vi liker det her på GR.

remote sitt gode tema fra forrige uke, #NOSTALGI, fikk kanskje ikke så mange bidrag som SirThomas sitt fra uken før, men gode bidrag var det.

sideswipe
For sideswipe kom det en nostalgisk bølge da han hadde et hyggelig gjensyn med den første Fast and The Furious filmen. Anmeldelsen forteller om hvordan en liten bilfilm med usselt budsjett, skarve $38 millioner ifølge ham, ble begynnelsen på en av de mest innbringende franchisene i filmhistorien.

Marlboro Red
Marlboro Red, etter utfordring fra SirThomas lagde en liste over sine favorittfilm hvert år fra 1974 og frem til 2016. Det er et lite underverk i seg selv å klare å lage en liste over de siste 10 eller kanskje 20 årene, men Marlboro sikter høyt og leverer en veldig god liste som får med både gamle klassikere, noen kultfilmer og et par overraskelser. For å se hele listen er det bare å klikke seg inn!

quinzel
I en undervurdert blogg denne uken, dedikert til sin bror, skrev quinzel en omfattende blogg om opphavet til henne interesse for spill. Vi følger quinzel fra ung alder der hun spiller NES, SNES og N64, og hvordan denne kjærligheten for spill i ung alder blomstrer idet hun spiller Twilight Princess på Wii. Og Resident Evil 4 og Super Smash Brawl med broren når han kommer på besøk i helgene. Dette fortsetter med PS3 og online-spill. Selv om quinzel og broren sjelden spiller sammen nå til dags så er dette en rørende hyllest som burde leses.

peterernoob
For å prokrastinere skrev peterernoob en blogg om en av hans beste barndomsminner: tiden hans med The Elder Scrolls: Morrowind. Spillets dybde og estetikk setter han veldig pris på, cliff racers, litt mindre så. Og selv om jeg ble litt støtet for at han callet meg ut på slutten av bloggen sin fordi jeg kun har spilt Skyrim, så har jeg ifølge ham gått glipp av ikke bare det beste spillet i Elder Scrolls-serien, men også en av peterernoobs største barndomsgleder.

JoeyOdd
Og til slutt skrev jeg en blogg på Nattoget fra Oslo til Trondheim om meg og mine venner svette dager og kvelder med det fantastiske Halo 3.

Glorfindel kom også med et sent bidrag.

Gjerne sjekk ut alle bloggene om dere ikke allerde har gjort det. Det ble mye bra notalgisk mimring på forumet denne uken!

Og nå over til de jeg tror de fleste venter på: temaet for denne uken. I mangel på noe kreativ energi da jeg kom til akkurat denne delen av bloggen, og brukte heller tiden på å stirre ut av vinduet etter inspirasjon så kommer dagens tema nettopp fra været utenfor vinduet mitt. Temaet denne uken er #VÅR og her kan det skrivet så mangt. For eksempel:


1. Hva betyr #VÅR for deg? Hva føler du når solen begynner å titte frem og temperaturstokken begynner å bli vant til å være på de tosifrede tallene? Gleder du deg til sommeren? Gruer du deg til myggen og biene kommer tilbake for å myrde menneskerasen?

2. Kanskje du ser skikkelig fram påsken og vil skrive om det. Skal du ut på tur i marka, opp på fjellet med familien eller sitte hjemme og stappe i deg så mange påskeegg som mulig før Bunnprisen rundt hjørnet slutter å selge dem for denne gang.

3. Eller kanskje dere bruker litt symbolikk fra norsktimene på ungdomsskolen. #VÅRtiden er som kjent et symbol på gjenskapelse, gjenføding og slike ting. Tror du det er en tilfeldighet at kirken sier han sto opp igjen i påsken? Har du gjenskapt deg selv i det siste, kanskje? Har du begynt å se frem mot #sommerkroppen2017? Hva er nytt?

4. Og selvfølgelig alt annet dere kan tenke på som omhandler emneknaggen #VÅR.

Lykke til med ukens emneknagg blogg, og jeg håper så mange som mulig kan delta! Om det er noen som er interessert i over ta over bloggen neste uke er det bare å melde interesse i kommentarfeltet. remote har også bedt meg nevne at jobben med å skrive denne bloggen er lavterskel og fullstendig frivillig, de eneste kravene til bloggen er et nytt tema, og linker til de diverse bloggene som har blitt skrevet i løpet av uken som gikk, ellers er det kun forumreglementet som tilsier hvordan dere får lov til å gå frem. Nok en gang, lykke til!

HQ