Norsk
SirThomas' Juleguide til Slemme Barn

SirThomas' Juleguide til Slemme Barn

Skrevet av SirThomas den 9 desember 2017 klokken 04:10

Det spøker i kloakksystemet til onkelcleo, Suzanne Berget har berga jula med adventskalender, Kurt Josef Wagle og mordmysteriet på Hurtigruta gjør suksess på kino, og julekonsertene til Kurt Nilsen er helt sikkert utsolgt.

Jeppzki er i gang med sin julekviss - dessverre valgte han et ganske kjønnsdiskriminerende spørsmål i sin andre runde. Noe som minner meg om at jeg havnet i ulykka og så Battle of the Sexes, en tennisfilm satt til 1973 som forresten har premiere 25. desember.

I mellomtiden har jeg tatt meg et avbrekk i den harde julestria for å gi deg noen gode råd med litt av hvert, og siden eventyret som oftest begynner med fantasifulle troll tenkte jeg å bryte sjokoladetwisten du sikkert hadde tenkt å gi bestemor med diabetes i julegave, ved å sette ut musefella i det litt mørke hjørnet.

5 SPILL DU IKKE ØNSKER VERKEN TIL DEG SELV ELLER DEN BORTSKJEMTE FETTEREN DIN

1. Dead Alliance
2. Black Mirror
3. Bravo Team
4. Joes Diner
5. Syndrome
_____________

Helt ærlig var det fem tilfeldige spill i tilfeldig rekkefølge, men dere tar meg for god lutefisk ikke sant?

3 JULEFILMER JEG ER MENTALT USIKKER PÅ OM DU BURDE SE

1. Juleblod
2. Kurt Josef Wagle og mordmysteriet på Hurtigruta
3. Daddy's Home 2
________________

La oss ikke henge oss i julekulene, jeg har spart det beste til slutt.

ÉN TV-SERIE DU MÅ FÅ MED DEG I JULA

- Jul i Blodfjell.

Dett var dett, nå tenker jeg julenissen ble litt klokere. Hvis du ikke skal være julenisse, hvem skal ta omfavne den skrekkslagne rollen i heimen din, blir det onkel Julian eller tante Reidun?

Her er en spørrerunde: Hva er din absolutte obligatoriske julefilm?

PS: Telltale's The Walking Dead Collection ble sluppet igår. Det er seriøst noe jeg ville vurdert å kjøpe i nærmeste fremtid, for å oppdatere meg på hva som egentlig har skjedd i det universet de siste årene. Jeg har jo tross alt ikke sett TV-serien fordi jeg er ekte spillavhengig og avhengig av flaks til jul.

Bonus Quiz: Hva heter personen avbildet øverst i denne bloggen?. Send riktig svar til meg på PM, så er du med i trekningen av et ikke fullt så godt og perfekt spill til jul. Det vil med andre ord si, ikke vær grisk og tenk på FIFA 18, CoD WWII eller Star Wars Battlefront II - vær heller i det mer filosofiske og mandelske humøret og kom med forslag til hvilket spill du ville ha gitt vekk hvis julenissen på GR hadde kunnet oppfylle ditt eller din stesøster's ønske.

HQ