Norsk
Gamereactor
artikler

Gamereactors Kjøpeguide: Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Microsofts nyeste konsoll er bare noen måneder unna sin første norske bursdag, og allerede har et godt bibliotek av spill rukket å etablere seg. Her er vår liste over de ti beste spillene til Xbox One.

Obs! Gamereactors kjøpeguider lister opp redaksjonens favoritter, og tar ikke hensyn til salgstall, popularitet, karakterer, alder eller pris.

Gamereactors Kjøpeguide: Xbox One

1. Grand Theft Auto V (Take-Two Interactive)
Da Rockstar slo til med en forbedret versjon av Grand Theft Auto V et års tid etter den første lanseringen, fikk vi virkelig fikk se hva spillet var godt for. Borte var den lave bildeoppdateringen og tilbake sto et mer pulserende og levende Los Santos enn noensinne. I tillegg kunne hele spillet nå oppleves i førsteperson hvis man ville, og etter hvert kom også heist-oppdragene til flerspillermodusen. Grand Theft Auto V har virkelig satt standarden for sandkassespill.

Dette er en annonse:
Gamereactors Kjøpeguide: Xbox One

2. The Witcher 3: Wild Hunt (Bandai)
Han lot vente på seg den tredje gangen, Geralt of Rivia, men da han først ankom stod han klar med et eventyr av uante proporsjoner. De vanvittige forventningene ble langt på vei innfridd, og ved siden av en mer personlig historie kan Wild Hunt skryte av en enorm verden der noe spennende skjuler seg bak hvert eneste hjørne. En verden som spirer av liv, bevegelse og spenning, og som attpåtil er meget vakker å se på.

Gamereactors Kjøpeguide: Xbox One

3. Ori and the Blind Forest (Microsoft)
Historien om Ori og hans adoptivmor Naru viser at det nytter å ta seg tid med spillproduksjonen, for dette er virkelig et gjennomført mesterverk av et spill. Med den lamslående grafikken, den nydelige musikken og den vakre historien i spissen, ga Ori and the Blind Forest oss en fantastiske spillopplevelsen. Det er krevende, men samtidig belønnende, og aldri før har et 2D-spill gitt oss en større følelse av å utforske en åpen og levende verden.

Dette er en annonse:
Gamereactors Kjøpeguide: Xbox One

4. Titanfall (EA)
"Your Titan is now ready". Denne beskjeden vil for alltid assosieres med en kraftig følelse av eufori. Den betyr at jeg er i ferd med gå fra å være en rask, veggløpende og dobbelthoppende David, til å sitte i førersetet på en enorm, vandrende Goliat som kan knuse all motstand ved hjelp av missiler eller en velplassert fot på 400 hundre kilo. Takket være fantastisk bevegelsesfrihet, stramme responssive kontroller og ja, digre roboter, satt Respawns debutprosjekt den gylne standarden for moderne skytespill.

Gamereactors Kjøpeguide: Xbox One

5. Sunset Overdrive (Microsoft)
Veldig få spill lever opp til annonseringstraileren sin på samme måte som Sunset Overdrive. Da spillet ble presentert fikk vi se en nesten (men bare nesten) i overkant kul punker-fyr, som kastet seg utfor en bygning og brukte et kubeinet til å rase nedover en strømledning, mens han skjøt oransje mutanter i hopetall med oppfinnsomme våpen. Han løp på veggene, spratt på biler som om de var trampoliner og lirte av seg replikker som var akkurat så tørre at de fikk frem smilene våre. Sånn er Sunset Overdrive når man spiller det selv også, faktisk.

Gamereactors Kjøpeguide: Xbox One

6. Project CARS (Bandai)
Studioet bak GTR 2 og Shift-spillene har hele veien vært tydelige på ambisjonene sine med Project CARS. De ønsket å lage drømmespillet deres, altså en racingsimulator som ikke inngikk kompromisser ett eneste sted. Slikt blir det forventninger av, og etter flere utsettelser ble spillet endelig lansert for noen uker siden. Også her ble forventningene innfridd, da Project CARS er både dynamisk, omfattende, utfordrende og skikkelig pent. Nå vet vi hvor listen ligger for fremtidens racingspill.

Gamereactors Kjøpeguide: Xbox One

7. Alien: Isolation (Sega)
Etter skandalespillet Aliens: Colonial Marines var svært få sultne på mer action og skyting fra Alien-universet. Derfor satset heller Total War-studioet Creative Assembly på et godt gammeldags skrekkspill, og med Alien: Isolation viste de hvor skumle Ridley Scotts ekle romvesener faktisk skal være. Hele spillet har en intens atmosfære og en nerve man vi sjelden hadde sett maken til, og det var såvidt vi turte å fullføre spillet. Dette er skrekk slik skrekk skal være, nemlig skrekkelig skremmende.

Gamereactors Kjøpeguide: Xbox One

8. Middle-earth: Shadow of Mordor (Warner Bros.)
Shadow of Mordor er et sandkassespill satt til Tolkiens elskede verden, med velpolerte spillmekanikker som gir deg verktøyene til å forme din egen historie. Mye er lånt fra Assassin's Creed- og Batman-spillene, men det gjør ikke oppskriften noe mindre velsmakende av den grunn. På samme måte som Rocksteady ga oss spill som var verdige mørkets ridders kullsorte kappe, har Monolith Productions gitt oss et spill som er verdig Ringenes Herre-universet. Endelig!

Gamereactors Kjøpeguide: Xbox One

9. Forza Horizon 2 (Microsoft)
Mens Porject Cars rendyrker realisme og simulasjon byr Forza Horizon 2 på en mer tilgjengelig og arkaderettet kjøreopplevelse. Samtidig er kjøregleden bevart. Dette er tilgjengelig og umiddelbar moro, som likevel belønner de som lærer seg å kjøre skikkelig. Horizon-festivalen ønsker alle velkommen, og det er veldig lett å ha det gøy i Syd-Europa. Vakre biler, vakre omgivelser, autentiske motorlyder, deilig kjørefølelse og en sømløs overgang mellom solo- og online-kjøring, gjør Forza Horizon 2 til en skikkelig heftig pakke til alle som liker bilspill.

Gamereactors Kjøpeguide: Xbox One

10. Halo: The Master Chief Collection (Microsoft)
Greit nok, det tok latterlig lang tid før alt det tekniske var i orden, men sluttproduktet som sto igjen da støvet hadde lagt seg var en nostalgisk superpakke for alle som digger Halo. En pakke som fortsatt minner oss på hvorfor vi har brukt så utrolig mange timer i støvlene til Master Chief gjennom årene. En pakke som byr på den perfekte oppladningen til Halo 5: Guardians senere i år!

Fortsatt sulten? Du kan også vurdere følgende gode titler:
• Mortal Kombat X
• Dead Rising 3
• Dying Light
• Trials Fusion
• Diablo III: Ultimate Evil Edition
• Elite: Dangerous
• Screamride
• Evolve
• Destiny
• Tomb Raider
• Dragon Age: Inquisition
• Child of Light
• Rayman Legends
• The Evil Within
• Diablo III
• Outlast
• Watch Dogs

Andre kjøpeguider på Gamereactor:
Wii U
Playstation 4
PC / Windows

Hvilke spill mangler åpenbart fra listen vår?



Loading next content